Roberto Rosso

Dj Roberto Rosso is een begrip in de christelijke dancewereld. Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een fantastisch feest. Jongeren gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek.

Maar deze dj draait niet ‘zomaar wat plaatjes’ om de sfeer op te krikken. Roberto Rosso draait iedere plaat met een visie en verspreidt een boodschap die iedereen moet horen… Roberto Rosso is een echte worshipleader met zijn dancemuziek. Roberto Rosso is tegen meerprijs ook te boeken met live drummer.

Where worship meets dance
Aanbidding op een eigentijdse en moderne manier. Dat krijg je wanneer Roberto Rosso op het podium staat. Een new wave woshipleader it is.

Sound Of Heaven
Roberto Rosso is de grondlegger van Sound Of Heaven Festival (2016-2019) en Sound Of Heaven Music. Hij begeleidt verschillende artiesten, doet hun management en hij werft en handelt boekingen af voor deze artiesten. Met alle ervaring die hij op jonge leeftijd heeft kunnen opdoen helpt hij talentvolle artiesten verder. Roberto Rosso staat voor kwaliteit en dit komt bij alles wat hij doet weer terug. Daarnaast organiseert Roberto Rosso ook Sound Of Heaven Music Events.

X