SUpport de missie

Support

Investeer in de visie van de meest energieke en bevlogen dj die bestaat: Roberto Rosso. Deze dj volgt zijn hart en zijn hart volgt Jezus. Hij draait met een visie en is op een missie met dancemuziek. Via zijn muziek en andere activiteiten roept hij jongeren op om bewust de keuze te maken voor God. Hij is ervan overtuigd dat het volgen van Jezus mensen vrijmaakt.

Met die overtuiging verspreidt Roberto Rosso niet alleen een krachtige boodschap, maar ook hoop. En dat doet hij al meer dan 10 jaar. Met een reden en een doel. Zaai jij mee door zijn missie financieel te ondersteunen?

Disclaimer: Door het versturen van dit formulier geef je toestemming aan Stichting Reck om een eenmalige of een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar jouw bank om een eenmalig of doorlopend bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig deze opdracht aan Stichting Reck. Meer informatie over de verstuurde machtiging is te verkrijgen via info@stichtingreck.nl

Roberto Rosso en Sound of Heaven Music valt administratief onder Stichting Reck. De giften worden ook door hen verwerkt. De stichting is een culturele ANBI.

 

X