Ondersteun de missie

Support

Investeer in de nieuwe generaties. Roberto Rosso volgt zijn hart en zijn hart volgt Jezus. Door aanbidding, evangelisatie en discipelschap roept hij jongeren op om bewust de keuze te maken voor Jezus. Hij is ervan overtuigd dat het volgen van Jezus mensen vrijmaakt.

Met die overtuiging verspreidt Roberto Rosso niet alleen een krachtige boodschap, maar ook hoop. Met een reden en een doel. Breng jij het licht door zijn missie financieel te ondersteunen?

Disclaimer: Door het versturen van dit formulier geef je toestemming aan Stichting Transformate om een eenmalige of een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar jouw bank om een eenmalig of doorlopend bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig deze opdracht aan Stichting Transformate. Meer informatie over de verstuurde machtiging is te verkrijgen via info@transformate.nl

De giften aan de missie van Roberto Rosso vallen administratief onder Stichting Transformate. De giften worden door hen verwerkt. De stichting is een culturele ANBI.

X