GIDI begon op 14-Jarige leeftijd met het produceren van muziek onder zijn hoogslaper. Nadat zijn broer hem een drumcomputer gaf en hij daarmee begon te experimenteren. Zijn creatieve geest kon zich volledig uiten in de eerste liedjes die hij produceerde. Na jarenlang werken in de studio, ontstond het verlangen om niet alleen in de studio met muziek bezig te zijn maar ook het podium op te zoeken.

GIDI heeft al verschillende optredens op zijn naam staan en mooie samenwerkingen als producer. Hij is klaar voor meer meters achter de draaitafel.

Creatieve producer on stage
Met een diepere laag in zijn muziek maakt GIDI het verschil. Veel energie met een positieve noot is waar men GIDI aan gaat herkennen.

GIDI ademt muziek
Het is vooral de creativiteit die GIDI kan uitten in zijn muziek wat er voor hem uitspringt. ‘Waarom zou ik een hiphop nummer niet combineren met een dance plaat?’’ Het is zijn doel om dezelfde creativiteit die hij in de studio kwijt kan, ook naar voren te brengen in zijn live-shows. Als producer en artiest heeft GIDI samengewerkt met o.a. S.O, LZ7, Deraj, Lin D, Roy Tosh en meer. Met zijn debuutalbum ‘I Am’ is GIDI genomineerd geweest voor een Zilveren Duif Award in de categorie Best Urban Album. Dit was voor hem een goede motivatie om hard te blijven werken.

X