Hagen

Robbert Hagedoorn (echte naam) heeft al veel ervaring achter de ”wheels of steel”. Op 12-jarige leeftijd begon hij met draaien en op zijn 13e mocht hij al her en der optreden. Drie jaar later kwam Robbert tot geloof en besefte dat hij zijn talent in wilde zetten voor Gods koninkrijk.

In de christelijke scene trad HAGEN al op bij onder andere Opwekking, New Wine en Square Drachten. Als producer werkte hij de afgelopen jaren samen met o.a. Gui Brazil, Lin-D en Edu Linares.

Energie, dikke beats en Jezus
Zijn eerste liefde was muziek en daarna ontmoette hij Jezus. Als dj kiest hij niet alleen voor de lekkerste platen, maar ook voor een goede dosis holy fire.

Perfectionistisch en professioneel
Robbert studeert Music Business en heeft tijdens zijn opleiding enorm veel verschillende muziekstijlen voorbij horen komen. Hierdoor weet hij exact wat hij het publiek muzikaal wilt brengen. Groove, electro en basshouse staan centraal qua genres in een set van HAGEN. Gegarandeerd hoge kwaliteit muziek waar je niet omheen kunt. HAGEN biedt de perfecte mix van seculier verantwoorde muziek en God aanbidden op de momenten die zich daarvoor lenen. Laat je verassen door deze talentvolle dj en producer!

X